Наслов:

УШТЕ ЕДЕН ФАСЦИНАНТЕН НАСТАП НА ТЕОДОСИЈ СПАСОВ

Светски познатиот кавалџија завчера настапи првпат со Македонската филхармонија

Издадено на: 08.12.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Змеј од хартија“, „Цигански танц“, „Јунус Емре“, „Остави за утре“, „Зад границата“, Драма“...
Учесници:
Македонска филхармонија, Теодосиј Спасов, Свилен Симеонов

Клучни зборови:
2007 Македонска филхармонија Свилен Симеонов Теодосиј Спасов Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат