Наслов:

КОНТРОВЕРЗЕН КОРЕОГРАФ КОЈ ОСТАВИ ИСКЛУЧИТЕЛЕН БАЛЕТСКИ ОПУС

Морис Бежар (1927 - 2007)

Објавено на: 08.12.2007
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Морис Бежар (1927 - 2007)

Клучни зборови:
Емилија Џипунова Морис Бежар 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат