Наслов:

И ПРИЛЕПСКАТА ПУБЛИКА СО ОВАЦИИ ЗА СИМОН ТРПЧЕСКИ

Трпчески и со оваа турнеја ја докажува својата човечка големина

Издадено на: 07.12.2007
Автор: Тина Иванова - Моника Талеска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
дела од Скрјабин, Шопен, Брамс, Дворжак и Дебиси
Учесници:
Симон Трпчески,

Клучни зборови:
2007 Брамс Дворжак Дебиси Моника Талеска Симон Трпчески Скрјабин Тина Иванова Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат