Наслов:

ФИЛХАРМОНИЈАТА ТРЕБА ДА ГО ИСТРПИ ПЕРИОДОТ НА ТРАНЗИЦИЈА

Дали намалувањето на бројот на концерти е гаранција за подигнување на квалитетот

Издадено на: 24.11.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2007 Бранка Костиќ Јордаан Јовев Маја Чаначевиќ Македонска филхармонија Марко Коловски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат