Наслов:

МАРКАНТНО ДЕЛО ЗА РОДЕНДЕНОТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

јубилеен концерт

Објавено на: 22.11.2007
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
А. Брукнер: Симфонија бр. 7
Учесници:
Македонска филхармонија, Борјан Цанев

Клучни зборови:
Македонскa филхармонија Симфонија бр. 7 Марко Коловски Борјан Цанев 2007 Брукнер Македонско радио - Радио Скопје

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат