Наслов:

БЕЗ ДОВОЛНО ПОТТИЦИ

ОСВРТ ВРЗ КОНЦЕРТОТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Објавено на: 09.11.2007
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
дела од Брамс, Хачатурјан,
Учесници:
Македонска филхармонија, Драган Ѓорѓевиќ, Владимир Костов, Едуард Амбарцумјан

Клучни зборови:
Брамс Хачатурјан Марко Коловски Едуард Амбарцумјан Македонско радио Владимир Костов 2007 Драган Ѓорѓевиќ Македонска филхармонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат