Наслов:

УБАВИНАТА НА АКАДЕМСКИОТ КЛАСИЧЕН БАЛЕТ

Кон балетската претстава „Рајмонда“

Издадено на: 01.11.2007
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
балетска претстава „Рајмонда“ на Александар Глазунов
Учесници:
МОБ, Виктор Јаременко, Александра Мијалкова, Сергеј Сидорски, Жан Де Бриен, Горан Божинов, Бобан Ковачевски, Игор Вељаноски, Михајло Куфојанакис

Клучни зборови:
2007 Александра Мијалкова Бобан Ковачевски Виктор Јаременко Горан Божинов Емилија Џипунова Жан Де Бриен Игор Вељаноски Михајло Куфојанакис МОБ Сергеј Сидорски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат