Наслов:

МУЗИКА НАТОПЕНА СО ПАТИНАТА НА ТЕАТАРОТ

Горан Трајкоски: Сакам да експериментирам,

Издадено на: 25.10.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Горан Трајковски

Клучни зборови:
2007 Горан Трајковски Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат