Наслов:

АВАНГАРДНА ЗАВРШНИЦА НА СКОПСКИОТ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ

26. издание на Џез-фестивалот го задржа имиџот на култна културна појава

Објавено на: 24.10.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Тони Китановски, Грег Хопкинс и оркестарот „Черкези“,

Клучни зборови:
Тина Иванова 2007 Грег Хопкинс и оркестарот „Черкези“ Тони Китановски Скопски џез фестивал

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат