Наслов:

МАЈСТОРСКО ФЛАМЕНКО И ИМПРЕСИВЕН ЏЕЗ

голема слобода во креацијата на џезот

Издадено на: 22.10.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Хуан Кармона, Мигуел Поведа, Жан Мишел Пилк, секстет „Лидерс“, Рафаел де Утрера,

Клучни зборови:
2007 Жан Мишел Пилк Мигуел Поведа секстет „Лидерс“ Скопскиот џез-фестивал Тина Иванова Хуан Кармона

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат