Наслов:

ОБЕДИНЕТИ САМО ВО ТАГА

Смртта на нашето златно момче со божествен глас,

Објавено на: 19.10.2007
Автор: Гордана Дувњак
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Кон трагичната смрт на Тоше Проески

Клучни зборови:
Тоше Проески 2007 Гордана Дувњак

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат