Наслов:

МАКЕДОНИЈА СЕ ПРОСТИ ОД ТОШЕ

Вчерашниот ден во Крушево, градот на Тоше, беше траорен.

Издадено на: 18.10.2007
Автор: Утрински весник
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Кон трагичната смрт на Тоше Проески

Клучни зборови:
2007 Тоше Проески

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат