Наслов:

ЗАМИНА ПРИНЦОТ НА НАШИТЕ СРЦА

Тоше беше вистинска балканска ѕвезда, омилен во Белград, Загреб, Љубљана....

Издадено на: 17.10.2007
Автор: Катерина Шекеровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Кон трагичната смрт на Тоше Проески

Клучни зборови:
2007 Катерина Шеќероска Тоше Проески

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат