Наслов:

ТРАГЕДИЈАТА ЗА ТОШЕ ВЕСТ НА СИТЕ СВЕТСКИ МЕДИУМИ

Светските агенции со молскавична брзина ја пренесоа веста

Издадено на: 17.10.2007
Автор: Верче Георгиевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Кон трагичната смрт на Тоше Проески

Клучни зборови:
2007 Верче Георгиевска Тоше Проески

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат