Наслов:

МАКЕДОНИЈА ТАГУВА ЗА ТОШЕ

очи преполни солзи

Објавено на: 17.10.2007
Автор: Светлана Унковска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Кон трагичната смрт на Тоше Проески

Клучни зборови:
Светлана Унковска Тоше Проески 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат