Наслов:

МЛАДИ МУЗИЧКИ ТАЛЕНТИ

Потегот на организаторот „Интерфест“ е за поздравување,

Објавено на: 15.10.2007
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Очи черние“, Варијации на темата“, Сонатата бр.2 од Златајров, „Тарантела“ од Глиер, „Мосес Вариатион“ од Паганини,
Учесници:
Бојан Волчевски, Петруш Петрушевски, Еврим Гувемли

Клучни зборови:
Петруш Петрушевски Еврим Гувемли 2007 Костадин Костадиновски Бојан Волчевски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат