Наслов:

МАЈСТОРСКА ИЗВЕДБА, ВИРТУОЗНИ ЃАВОЛШТИНИ

Кон концертот на дуото Кирил Рибарски,

Објавено на: 10.10.2007
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Кирил Рибарски, тромбон и Милица Шперовиќ-Рибарски, пијано, Леонардо Силва, тенор од Бразил и италијанскиот мајстор на кларинет, Фабио Фуриа во пијано придружба на Рита Трпчева-Поповиќ

Клучни зборови:
Костадин Костадиновски Кирил Рибарски Милица Шперовиќ-Рибарски Рита Трпчева Поповиќ 2007 Леонардо Силва Фабио Фуриа

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат