Наслов:

ДРАМАТИКА СО ТЕНЗИЧНОСТ

За концертот на Македонската филхармонија со „Планети“ на Густав Холст, диригент Борјан Цанев

Издадено на: 10.10.2007
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Планети“ на Густав Холст
Учесници:
Македонската филхармонија, Борјан Цанев
Забелешка:
За концертот на Македонската филхармонија со „Планети“ на Густав Холст, диригент Борјан Цанев

Клучни зборови:
2007 Борјан Цанев Елени Новаковска Македонската филхармонија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат