Наслов:

БЛЕСКАВА ИЗВЕДБА, НЕИНТЕРЕСНА ВИЗУАЛИЗАЦИЈА

И ФИЛХАРМОНИЈА ЈА ОТВОРИ НОВАТА СЕЗОНА

Објавено на: 06.10.2007
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
„Планетите“, едно од најпознатите дела на Британецот Густав Холст
Учесници:
Македонската филхармонија, Борјан Цанев
Забелешка:
И ФИЛХАРМОНИЈА ЈА ОТВОРИ НОВАТА СЕЗОНА

Клучни зборови:
Борјан Цанев Ангелина Димоска 2007 Македонската филхармонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат