Наслов:

ТРПЧЕСКИ ИМА НЕВЕРОЈАТНО ИМПРЕСИВНА ТЕХНИКА

критики за Симон Трпчески во „Њујорк тајмс“ и во „Њујорк сан“

Издадено на: 05.10.2007
Автор: „Њујорк тајмс“
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Симон Трпчески

Клучни зборови:
2007 Симон Трпчески

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат