Наслов:

ХАРМОНИКА ЗА ЗАБАВА, НО ПИЈАНО ЗА МАКЕДОНИЈА

Симон Трпчески со диригентот Лорин Мазел и Њујоршката филхармонија

Објавено на: 27.09.2007
Автор: N.N.
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Првиот концерт за пијано на Чајковски
Учесници:
Симон Трпчески, Лорин Мазел, Њујоршката филхармонија,

Клучни зборови:
Чајковски Симон Трпчески 2007 Лорин Мазел Њујоршката филхармонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат