Наслов:

НОВИТЕТИ ВО ПРОГРАМАТА НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Новата концертна сезона на Македонската филхармонија

Објавено на: 26.09.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Македонска филхармонија

Клучни зборови:
Македонска филхармонија Тина Иванова 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат