Наслов:

УКИНУВАЊЕТО НА МУЗИЧКАТА ПРОДУКЦИЈА НА МРТ Е ОПАСЕН ПОТЕГ

РЕАКЦИЈА НА МУЗИЧКИТЕ УМЕТНИЦИ

Објавено на: 17.09.2007
Автор: Време
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
Стојан Стојков, Сојузот на композиторите на Македонија, Саша Николовски-Ѓумар, Валери Стефановски,
Забелешка:
РЕАКЦИЈА НА МУЗИЧКИТЕ УМЕТНИЦИ

Клучни зборови:
Валери Стефановски Стојан Стојков Саша Николовски-Ѓумар 2007 Време Сојузот на композиторите на Македонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат