Наслов:

ОТВОРЕНА ПРВАТА КАТЕДРА ПО ЏЕЗ-МУЗИКА ВО МАКЕДОНИЈА

НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ВО ШТИП

Издадено на: 07.09.2007
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Илија Пејовски,
Забелешка:
НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ВО ШТИП

Клучни зборови:
2007 Ангелина Димоска Илија Пејовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат