Наслов:

ПРОДОЛЖУВАМ СО КОНЦЕРТИРАЊЕТО

разговор со Валери Стефановски

Издадено на: 22.08.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Валери Стефановски

Клучни зборови:
2007 Валери Стефановски Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат