Наслов:

СПЕКТАКЛ СО „СВИРАЧОТ НА ПОКРИВ“

БИТОЛСКИ ТЕАТАР ИМАШЕ ПРЕМИЕРА НА МЈУЗИКЛ

Издадено на: 17.08.2007
Автор: Цветанка Зојчевска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Свирачот на покрив“
Учесници:
Битолски театар, Благој Чоревски, Саша Николовски - Ѓумар, Јовица Павиќ , Олга Панго, Благој Мицевски,
Забелешка:
БИТОЛСКИ ТЕАТАР ИМАШЕ ПРЕМИЕРА НА МЈУЗИКЛ

Клучни зборови:
2007 Битолски театар Благој Мицевски Благој Чоревски Јовица Павиќ Олга Панго Саша Николовски-Ѓумар Цветанка Зојчевска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат