Наслов:

КУЛТУРАТА ТОНЕ, МИ СЕ ПЛАЧЕ, АМА НЕМА ДА ПЛАЧАМ

разговор со вања николовски ѓумар

Објавено на: 07.08.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Вања Николовски Ѓумар

Клучни зборови:
Тина Иванова 2007 Вања Николовски Ѓумар

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат