Наслов:

„УВЕРТИРА“ НА БУЖАРОВСКИ И‘ СЕ ДОПАДНА НА ПУБЛИКАТА ВО КОЛОРАДО

Рецензија во американски дневен весник „Роки маунтин“

Издадено на: 01.08.2007
Автор: Марк Шулголд
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Увертира оп.54“ на Димитрие Бужаровски, Концертот број 3 на Сергеј Прокофјев,
Учесници:
Симон Трпчески,

Клучни зборови:
2007 Димитрие Бужаровски Марк Шулголд Сергеј Прокофјев Симон Трпчески

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат