Наслов:

СКАПОЦЕНИ ЗВУЧНИ БОИ

За прексиноќешниот концерт на виолончелистот Давид Герингас

Објавено на: 25.07.2007
Автор: Јордан Јовев
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
дела од Моцарт, Бетовен, Шуберт, Дворжак, Сен Санс, Шуман, Месијан, Дебиси
Учесници:
Давид Герингас,

Клучни зборови:
Бетовен Моцарт Дворжак Шуберт Дебиси Сен-Санс Јордан Јовев 2007 Месијан Давид Герингас Шуман

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат