Наслов:

УПЕШНО ДОЛОВЕНА ЛИРИКАТА НА ЕДВАРД ГРИГ

ГРИГОВА ВЕЧЕР - скопско ЛЕТО

Објавено на: 23.07.2007
Автор: Трена Јорданоска
Периодика: Дневник
Број: 3423 | Страна: 14

Програма:
Дела од Едвард Григ
Учесници:
Катерина Гелебешева Костадиновска, Глигор Гелебешев, Васил Атанасов, Ана Ројдева

Клучни зборови:
Васил Атанасов Ана Ројдева 2007 Катерина Гелебешева-Костадиновска Трена Јорданоска Глигор Гелебешев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат