Наслов:

МУЗИКАТА МЕ НАУЧИ ДЕКА СМЕ СЛИЧНИ

Охридско лето 2007

Објавено на: 20.07.2007
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Барбара Хендрикс
Забелешка:
Охридско лето 2007

Клучни зборови:
Барбара Хендрикс Охридско лето Ангелина Димоска 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат