Наслов:

ЏЕЗОТ ГО ЧУВСТВУВАМ КАКО СВОЈ

Барбара Хендрикс сака да пее за вистинските емоции

Објавено на: 20.07.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Барбара Хендрикс

Клучни зборови:
Тина Иванова 2007 Барбара Хендрикс

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат