Наслов:

ИЗВОНРЕДНА ИЗВЕДБА НА КАМЕРЕНИОТ ОРКЕСТАР „МЕНДЕЛСОН“

на „Охридско лето“ концерт на ансамблот „Менделсон“

Објавено на: 19.07.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
Луиџи Бокерини, Доменико Чимароза, Кристијан Лудвиг Дитер, Нино Рота
Учесници:
Ансамблот „Менделсон“, Масимо Марчели, Клауди Аримани

Клучни зборови:
Нино Рота Луиџи Бокерини Доменико Чимароза Тина Иванова 2007 Ансамблот „Менделсон“ Масимо Марчели Клауди Аримани Кристијан Лудвиг Дитер

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат