Наслов:

ВПЕЧАТЛИВ КОНЦЕРТ СО МАКЕДОНСКИ КОМПОЗИТОРИ И ИЗВЕДУВАЧИ

СОКОМ со концерт ја прослави 60-годишнината од постоењето

Издадено на: 17.07.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
дела на Благоја Ивановски, Властимир Николовски, Ристо Аврамовски, Гоце Коларовски, Томе Манчев, Јана Андреевска и Стојан Стојков
Учесници:
Тодор Светиев, Марија Вршкова, Катерина Гелебешева-Костадиновска, Васил Атанасов, Блерим Груби, Куфојанакис

Клучни зборови:
2007 Благоја Ивановски Блерим Груби Васил Атанасов Властимир Николовски Гоце Коларовски Јана Андреевска Катерина Гелебешева-Костадиновска Куфојанакис Марија Вршкова Ристо Аврамовски Стојан Стојков Тина Иванова Тодор Светиев Томе Манчев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат