Наслов:

МУЗИЧАРОТ ТРЕБА ДА СЕ СПЛОТИ СО ИНСТРУМЕНТОТ

Шарон Кам Kларинетистка

Објавено на: 17.07.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Шарон Кам

Клучни зборови:
Тина Иванова 2007 Шарон Кам

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат