Наслов:

ДОМИНАНТЕН МАШКИ БАЛЕТ


Издадено на: 17.07.2007
Автор: Време
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
Балетот „Спартак“од Хачатуријан
Учесници:
националниот театар на Украина „Тарас Шевченко“ од Киев, Максим Мотков, Крас, народен артист на Украина, и Игор Буличев (Спартак

Клучни зборови:
2007 Време

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат