Наслов:

СИНОЌА ВО АНТИЧКИОТ ТЕАТАР ВО ОХРИД СО БАЛЕТОТ „СПАРТАК“ СВЕЧЕНО ПОЧНА 47. „ОХРИДСКО ЛЕТО“

Националната опера и балет на Украина „Тарас Шевченко“ од Киев во Охрид

Издадено на: 13.07.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
балет „Спартак“ на ерменскиот композитор Арам Хачатуријан
Учесници:
Националната опера и балет на Украина „Тарас Шевченко“ од Киев

Клучни зборови:
2007 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат