Наслов:

КОХЕРЕНТНА И ПЛАСТИЧНА ПОЕТСКА ВИЗУЕЛИЗАЦИЈА

Кон балетската претстава „Големата мајка“

Објавено на: 11.07.2007
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
балетската претстава „Големата мајка“ во кореографија на Јагода Сланева и музика на Оливер Јосифовски
Учесници:
Катерина Кипровска, Билјана Каленикова, Наташа Николова, Драган Кочоски, Стефан Кочевски

Клучни зборови:
Билјана Каленикова 2007 Стефан Кочевски Емилија Џипунова Катерина Кипровска Наташа Николова Драган Кочоски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат