Наслов:

ЛИЧЕН СЕНЗИБИЛИТЕТ И ЕМОТИВНО ДОЖИВУВАЊЕ


Издадено на: 10.07.2007
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
мултимедијалниот проект „Андерграунд“ од Саша Ефтимова
Учесници:
Саша Ефтимова, Дарко Јорданов, Киро Павлов, Марина, Дафина, Маја, Биљана, Адриана, Лили, Славица, Ирена, Киро, Игор, Стеван, Јан, Виктор, Трајче, Даниел, Агим и Виктор В,

Клучни зборови:
2007 Агим и Виктор В Адриана Биљана Виктор Даниел Дарко Јорданов Дафина Емилија Џипунова Игор Ирена Јан Киро Киро Павлов Лили Маја Марина Саша Ефтимова Славица Стеван Трајче

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат