Наслов:

БЛЕСКАВА ФИГУРА НА СОВРЕМЕНАТА МАКЕДОНСКА МУЗИЧКА СЦЕНА

последен збор

Објавено на: 10.07.2007
Автор: Марко Коловски
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
Ристо Аврамовски Марко Коловски 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат