Наслов:

ПОСТОЈАНО СУМ ЧЕКОР НАПРЕД ВО МОИТЕ РАЗМИСЛУВАЊА

Еминентната кореографка ја постави „Големата мајка“

Издадено на: 09.07.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Јагода Сланева

Клучни зборови:
2007 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат