Наслов:

МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА СЕ ЗБОГАТИ СО НОВ СИМФОНИСКИ ОРКЕСТАР

се одржа промотивен концерт на новиот оркестар

Издадено на: 09.07.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
„F.A.M.E.“

Клучни зборови:
„F.A.M.E.“ 2007 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат