Наслов:

ЖЕШКИ ГИТАРСКИ БЛУЗ-ЗВУЦИ

Влатко Стефановски е вистински цар за блуз

Објавено на: 06.07.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Влатко Стефановски, „Блуз и соул“,

Клучни зборови:
Влатко Стефановски Тина Иванова 2007 „Блуз и соул“

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат