Наслов:

РЕЦЕНЗИЈА НА ЏЕФРИ НОРИС ЗА СИМОН ТРПЧЕСКИ

„Колку повеќе се слуша Трпчески, ...

Објавено на: 28.06.2007
Автор: Џефри Норис
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Симон Трпчески

Клучни зборови:
Симон Трпчески Џефри Норис 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат