Наслов:

ДА СЕ ПИШУВА ЗА СИМОН ТРПЧЕСКИ Е ПРИВИЛЕГИЈА

Џефри Норис Kритичарот на „Дејли телеграф“

Издадено на: 22.06.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Џефри Норис, Симон Трпчески

Клучни зборови:
2007 Симон Трпчески Тина Иванова Џефри Норис

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат