Наслов:

ПРИНЦЕЗАТА НА БОСА-НОВАТА ГИ ОСВОИ СКОПЈАНИ

со концертот на бразилската пејачка Бебел Жилберто, заврши шестиот „Оф-фест“

Објавено на: 11.06.2007
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Бебел Жилберто,

Клучни зборови:
Тина Иванова 2007 „Оф-фест“ Бебел Жилберто

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат