Наслов:

ИСТРОШЕНА АИДА

За „Аида“ на Верди на завршницата на Мајските оперски вечери со гости од Украина

Објавено на: 05.06.2007
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Аида“ на Верди
Учесници:
МОБ, Владимир Кожухар, Светлана Добронравова, Алексеј Репчински, Татјана Пиминова, Владимир Опенко, Игор Дурловски, Владимир Саздовски
Забелешка:
За „Аида“ на Верди на завршницата на Мајските оперски вечери со гости од Украина

Клучни зборови:
Игор Дурловски Владимир Саздовски Елени Новаковска МОБ 2007 Владимир Кожухар Светлана Добронравова Алексеј Репчински Татјана Пиминова Владимир Опенко

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат