Наслов:

ДО МЕСЕЧИНАТА И НАЗАД

ПО КОНЦЕРТОТ НА ИЗРАЕЛСКИТЕ ФИЛХАРМОНИЧАРИ СО ЗУБИН МЕХТА

Издадено на: 04.06.2007
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
Бетовен, Равел и Дворжак
Учесници:
Израелските филхармоничари, водени од маестро Зубин Мехта,
Забелешка:
ПО КОНЦЕРТОТ НА ИЗРАЕЛСКИТЕ ФИЛХАРМОНИЧАРИ СО ЗУБИН МЕХТА

Клучни зборови:
2007 Ангелина Димоска Зубин Мехта Израелските филхармоничари

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат