Наслов:

МЕХТА ВО СКОПЈЕ

Најава

Објавено на: 02.06.2007
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Учесници:
Зубин Мехта
Забелешка:
Најава

Клучни зборови:
Зубин Мехта Марко Коловски Македонско радио 2007

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат