Наслов:

АНСАМБЛОТ ПОД НИВОТО НА ЗАДАЧАТА

„Кавалерија рустикана“ од Пјетро Маскањи

Издадено на: 01.06.2007
Автор: Трена Јорданоска
Периодика: Дневник
Број: 3379 | Страна: 17

Учесници:
МОБ, Волфганг Вајт, Лидија Нацовска, Сандра Митровска, Ирена Кавкалевска, Зоран Сотиров, Нико Исаков,
Забелешка:
„КАВАЛЕРИЈА РУСТИКАНА“- МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

Клучни зборови:
2007 Волфганг Вајт Зоран Сотиров Ирена Кавкалевска Лидија Нацовска МОБ Нико Исаков Пјетро Маскањи Сандра Митровска Трена Јорданоска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат